Home - Ultima ora - Vicepreședinte ALDE, deputat Andrei Gerea: „Sper ca ediția din acest an a programului „Start – Up Nation” să motiveze tinerii să rămână în România”

Vicepreședinte ALDE, deputat Andrei Gerea: „Sper ca ediția din acest an a programului „Start – Up Nation” să motiveze tinerii să rămână în România”

Vicepreședinte ALDE, deputat Andrei Gerea: „Sper ca ediția din acest an a programului „Start – Up Nation” să motiveze tinerii să rămână în România”

Programul „Start – Up Nation” a fost susținut de ALDE încă din campania electorală pentru a fi un sprijin pentru dezvoltarea economiei românești, prin stimularea înființării de noi întreprinderi mici și mijloci, revigorarea mediului economic și, nu în ultimul rând, reducerea șomajului prin crearea unui număr însemnat de locuri de muncă. Acest program va continua și în acest an, Guvernul urmând să deschidă aplicaţia pentru înscrierea în Programul Start-Up Nation astăzi.
Printre obiectivele principale pe care Programul Start-Up Nation le are în vedere în noua sesiune se numără stimularea înfiinţării şi dezvoltării întreprinderilor mici şi mijlocii şi îmbunătăţirea performanţelor economice ale acestora, cu prioritate în zonele geografice mai puţin dezvoltate economic, în care densitatea IMM-urilor este redusă comparativ cu media europeană, crearea de noi locuri de muncă şi inserţia pe piaţa muncii a persoanelor defavorizate, a şomerilor şi a absolvenţilor.
Sper ca ediția din acest an a programului „Start – Up Nation” să motiveze tinerii să rămână în România pentru a desfășura activități de antreprenoriat și să contribuie la crearea de noi companii de succes, care vor reuși să consolideze baza economiei românești. Pentru mine și colegii mei din ALDE, susţinerea înfiinţării de întreprinderi mici şi mijlocii şi sprijinirea antreprenorialului, în special printre tineri, reprezintă un proiect important, pe care l-am promovat şi în 2016, ca parte a programului de guvernare cu care ALDE s-a prezentat în alegeri. Vrem o Românie în viitorul cât mai apropiat de care să beneficieze generaţia tânără, o economie care să genereze şi locuri de muncă, însă nu orice fel de locuri de muncă, ci cu salarii bune.

The post Vicepreședinte ALDE, deputat Andrei Gerea: „Sper ca ediția din acest an a programului „Start – Up Nation” să motiveze tinerii să rămână în România” appeared first on Partidul Alianța Liberalilor și Democraților.

CITESTE MAI MULT »

traduceri autorizate Iasi premium wordpress themes