Home - Ultima ora - Andrei Gerea, vicepreședinte ALDE: Nu cred că Dacian Cioloş nu ştia cine sunt personajele care au înfiinţat partidul

Andrei Gerea, vicepreședinte ALDE: Nu cred că Dacian Cioloş nu ştia cine sunt personajele care au înfiinţat partidul

Andrei Gerea, vicepreședinte ALDE: Nu cred că Dacian Cioloş nu ştia cine sunt personajele care au înfiinţat partidul

Deputatul ALDE Andrei Gerea susţine că Dacian Cioloş a avut dificultăţi în a explica relaţiile cu fosta Securitate şi consideră că acesta este conectat şi la alte structuri.

“Vreau să remarc dificultăţile pe care domnul Cioloş le are în a explica relaţiile domniei sale cu fosta Securitate, începând cu înfiinţarea partidului domniei sale. Nu cred niciun minut faptul că nu a avut la cunoştinţă cine sunt personajele care au înfiinţat partidul. Mai mult decât atât, dezvăluirile sale ulterioare sau mă rog declaraţiile pe care le-a făcut, fiind încolţit de dovezile prezentate, ne fac să credem că este pe deplin conectat şi la alte structuri”, a afirmat Gerea.

El a precizat că aşteaptă justificări din partea lui Dacian Cioloş pentru a lămuri daca a avut sau nu legături cu fosta Securitate.

“Vedem că a avut o educaţie aleasă în familie şi influenţa generalului Ardelean îşi spune cuvântul. Mă întreb dacă nu cumva acesta să fie şi motivul pentru care domnul Cioloş în timpul mandatului său de prim-ministru a acordat Serviciului Român de Informaţii dreptul de a se implica în cercetările penale. Aşteptăm din partea domnului Cioloş justificări în continuare şi să ne lămurească şi pe noi dacă are sau nu are legături cu fosta Securitate sau dacă cariera lui politică, începând cu apartenenţa la PUNR şi la Vatra Românească, nu a fost cumva influenţată de către aceasta”, a mai spus deputatul ALDE.

The post Andrei Gerea, vicepreședinte ALDE: Nu cred că Dacian Cioloş nu ştia cine sunt personajele care au înfiinţat partidul appeared first on Partidul Alianța Liberalilor și Democraților.

CITESTE MAI MULT »

traduceri autorizate Iasi premium wordpress themes