Home - Ultima ora - Vicepreședinte ALDE Toma Petcu: „Iohannis continuă să îi dezbine pe români. Comparația făcută cu regimul nazist este o instigare la ură”

Vicepreședinte ALDE Toma Petcu: „Iohannis continuă să îi dezbine pe români. Comparația făcută cu regimul nazist este o instigare la ură”

Vicepreședinte ALDE Toma Petcu: „Iohannis continuă să îi dezbine pe români. Comparația făcută cu regimul nazist este o instigare la ură”

Prin discursul care a revoltat o țară întreagă, susținut în fața unor supraviețuitori ai Holocaustului, președintele Iohannis dovedește că nu mai are nicio limită în războiul său politic. Klaus Iohannis a transformat comemorarea celei mai mari tragedii din istoria omenirii într-o oportunitate de a-și ataca adversarii politici.
Președintele nu poate să tacă după declarațiile sale din această seară, ci trebuie să iasă și să își ceară scuze public. A compara un guvern democratic, un guvern rezultat în urma votului cetățenilor cu regimul nazist reprezintă fie o necunoaștere a istoriei, fie ignoranță din partea lui Klaus Iohannis. Președintele alege să continue în aceeași notă discursivă, una plină de ură, de instigare la violență și dezbinare a românilor.

The post Vicepreședinte ALDE Toma Petcu: „Iohannis continuă să îi dezbine pe români. Comparația făcută cu regimul nazist este o instigare la ură” appeared first on Partidul Alianța Liberalilor și Democraților.

CITESTE MAI MULT »

traduceri autorizate Iasi premium wordpress themes