Home - Stiri - S-a dat oficial startul alegerilor europarlamentare

S-a dat oficial startul alegerilor europarlamentare

ALDE se apropie cu pași repezi de 14%

ALDE are cel mai mare potențial de creștere în opțiunile românilor.

Potrivit ultimul sondaj, Partidul Alianța Liberalilor și Democraților se situează la 13,5% din intențiile de vot ale românilor, cu aproape 2 % mai mult decât la începutul lunii decembrie a anului trecut. Acest sondaj, dar și alegerile europarlamentare din acest an, au fost principalele teme de dezbatere ale Ședinței Biroului Politic Central din data de 29 ianuarie. La ședința de la Palatul Parlamentului a participat din partea filialei județene ALDE Teleorman, președintele Calota Ica Florică și prim-vicepresedintele, Samuel Calotă. În discursul sau, președintele partidului, Călin Popescu Tăriceanu a transmis un mesaj tuturor organizațiilor din țară. Acesta a cerut mai multă implicare.

“Fără muncă, potențialul politic reliefat de sondaje nu poate fi transformat în vot”,

a spus Presedintele ALDE, Calin Popescu Tăriceanu.

Potrivit sondajelor, potențialul de creștere al ALDE este de 19,5%. În tot acest timp, potrivit sociologilor, PSD și PNL au un potențial de creștere de 0%.

În cadrul ședinței s-a dat oficial startul alegerilor europarlamentare. Fiecare organizație județeană trebuie să strângă cel puțin 20.000 de semnături pentru depunerea listei de semnături la europarlamentare.

traduceri autorizate Iasi premium wordpress themes