Home - Ultima ora - Daniel Olteanu, deputat ALDE: Bugetul include sumele necesare pentru mai multe obiective de investiții din Moldova

Daniel Olteanu, deputat ALDE: Bugetul include sumele necesare pentru mai multe obiective de investiții din Moldova

Daniel Olteanu, deputat ALDE: Bugetul include sumele necesare pentru mai multe obiective de investiții din Moldova

Am votat Legea Bugetului pe 2019 și pot confirma că ea include, așa cum am anunțat, fonduri pentru „Elaborarea studiului de prefezabilitate pentru Autostrada Tișița – Albița”, un pas obligatoriu din punct de vedere legal pentru a duce acest obiectiv de la vis la realitate.

De asemenea, bugetul adoptat include sumele necesare și suficiente pentru mai multe obiective de investiții din Moldova, inclusiv completarea documentației necesare pentru Autostrada Iași – Tg. Mureș.

La nivelul județului Vaslui, în funcție de stadiul în care se află fiecare obiectiv, bugetul include fonduri pentru Varianta ocolitoare Vaslui, Varianta ocolitoare Bârlad, Varianta ocolitoare Huși, covoare asfaltice și reabilitări pe DN 11A Podu Turcului – Ivești, DN 15D Todirești – Cănțălărești, DN2F Bleșca – Vaslui și DN24A Popeni – Murgeni, dar și podurile de la Crasna și Vladia.

Au fost alocate și fonduri pentru continuarea tuturor proiectelor pe care le au orașele și comunele din Vaslui pe PNDL (drumuri, apă-canal, școli, dispensare etc.).

Nu în ultimul rând, prin bugetul pe care l-am votat au fost dublate alocațiile copiilor.

Cred că, pentru județul Vaslui și pentru această zonă, este cel mai bun buget din istorie, cea mai mare alocare de fonduri și deschidere de noi proiecte.

PNL și USR au votat împotrivă. Nu înțeleg cum vine asta: spui că vrei binele Vasluiului și al Moldovei, spui că vrei dublarea alocațiilor copiilor, apoi votezi împotrivă. Dar nu vreau să deschid discuția, e problema lor.

De acum, prin toate mijlocele pe care mi le permite legea, ca parlamentar, mă voi concentra ca toate cele de mai sus să se și realizeze în teren și toți cei responsabili să-și facă treaba.

Vă mulțumesc tuturor pentru sprijin!

The post Daniel Olteanu, deputat ALDE: Bugetul include sumele necesare pentru mai multe obiective de investiții din Moldova appeared first on Partidul Alianța Liberalilor și Democraților.

CITESTE MAI MULT »

traduceri autorizate Iasi premium wordpress themes