Home - Ultima ora - Vicepreședinte ALDE, deputat Toma Petcu: Mircea Banias se transformă într-un manipulator care blufează și încearcă să atragă atenția printr-o scenarită

Vicepreședinte ALDE, deputat Toma Petcu: Mircea Banias se transformă într-un manipulator care blufează și încearcă să atragă atenția printr-o scenarită

Vicepreședinte ALDE, deputat Toma Petcu: Mircea Banias se transformă într-un manipulator care blufează și încearcă să atragă atenția printr-o scenarită

Un anume personaj Mircea Banias, care s-a scăldat în toate mandatele de deputat într-un anonimat în care nimeni nu l-a băgat în seamă, iese cu atacuri pe un subiect pe care nu îl înțelege. Probabil, deputatul Banias consideră că singura lui variantă pentru a mai scoate capul în lumea politică este să aibă atacuri josnice la adresa celor care i-au asigurat un loc în Parlamentul României. Parcurgând declarația deputatului Banias am realizat un lucru, că acesta semnează un comunicat „ca primarul”, pus în față de „marele om politic” Daniel Constantin.
Ca să priceapă și domnul Banias, Ordonanța 114 a fost subiectul de discuție al întâlnirilor dintre președintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu cu reprezentanții companiilor din energie și cu reprezentanții băncilor, ca urmare a unor semnale venite din partea acestora. După adoptarea de către Guvern a Ordonanței 114, am putut vedea o serie de efecte care au fost semnalate de reprezentanții celor două domenii. Acestea nu pot fi ignorate, ci trebuie avute în vedere. Tocmai acesta a fost și scopul întâlnirilor președintelui Tăriceanu.
Așa cum a arătat și președintele ALDE, din punct de vedere social, Ordonanța 114 a fost foarte bine primită pentru că ea a limitat prețul gazelor naturale pentru consumatorii casnici. Intenția noastră, care a dat roade, a fost aceea de a nu afecta prețul final la gazele naturale, care ar fi urmat să fie majorat în mod semnificativ de la 1 ianuarie și, din acest punct de vedere, cred că ordonanța e o reușită.
Mai mult decât atât, mă voi referi și la o altă măsură, tot din cadrul OUG 114, care prevede ca în domeniul construcțiilor, companiile să poată majora salariul angajaților lor fără costuri suplimentare pentru acestea sau pentru angajați. Această măsură se aplică urmând ca toate contractele de lucrări să fie modificate pentru sumele aferente, iar prevederea a fost foarte bine primită.

Deputatul Banias, unul din gașca trădătorilor votanților ALDE, ajunge azi să creeze scenarii fantastice privind o lipsă de loialitate a coaliției, din partea ALDE. Este jenant că un personaj care nu înțelege ce înseamnă corectitudinea politică și cuvântul față de parteneri, față de colegi, iese să atace public președintele Senatului. Banias se transformă într-un manipulator care blufează și încearcă să atragă atenția printr-o scenarită.

The post Vicepreședinte ALDE, deputat Toma Petcu: Mircea Banias se transformă într-un manipulator care blufează și încearcă să atragă atenția printr-o scenarită appeared first on Partidul Alianța Liberalilor și Democraților.

CITESTE MAI MULT »

traduceri autorizate Iasi premium wordpress themes