Home - Ultima ora - Călin Popescu-Tăriceanu, președinte ALDE: Decizia privind candidatura mea la nu se ia când anunță propaganda altor state

Călin Popescu-Tăriceanu, președinte ALDE: Decizia privind candidatura mea la nu se ia când anunță propaganda altor state

Călin Popescu-Tăriceanu, președinte ALDE: Decizia privind candidatura mea la nu se ia când anunță propaganda altor state

„Decizia privind candidatura mea la Președinția României nu se ia când anunță propaganda altor state și presa care dezvoltă astfel de manipulări. Realitatea Tv și alte instituții media care preiau sistematic asemenea mesaje devin, cu sau fără voie, instrumentele unei dezinformări nocive pentru statul român.

Remarc o tendință de implicare a unor factori de influență străini, din zone aflate în afara democrațiilor consolidate, în disputele politice din Europa și Statele Unite.

Indiferent care sunt simpatiile și antipatiile pe plan intern, cred că avem toți responsablitatea de a descuraja astfel de acțiuni”, a scris președintele ALDE pe pagina personală de Facebook.

Reacția președintelui ALDE a venit în urma preluării de către portalul de știri realitatea.net a informației (neverificată) publicată de site-ul Sputnik, care anunță că șeful ALDE va fi candidatul comun al coaliției PSD-ALDE la prezidențiale.

The post Călin Popescu-Tăriceanu, președinte ALDE: Decizia privind candidatura mea la nu se ia când anunță propaganda altor state appeared first on Partidul Alianța Liberalilor și Democraților.

CITESTE MAI MULT »

traduceri autorizate Iasi