Home - Ultima ora - Vicepreședinte ALDE, deputat Steluța Cătăniciu: De la Sică Mandolină la Sică Săpăligă sau involuția politică a lui Ludovic Orban

Vicepreședinte ALDE, deputat Steluța Cătăniciu: De la Sică Mandolină la Sică Săpăligă sau involuția politică a lui Ludovic Orban

Vicepreședinte ALDE, deputat Steluța Cătăniciu: De la Sică Mandolină la Sică Săpăligă sau involuția politică a lui Ludovic Orban

Încercând să îl atace pe președintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, Ludovic Orban a reușit să își facă propriul profil politic: acela de săpător de tranșee politice, categoria de bufon depășind-o de multă vreme.

Prin toată atitudinea sa, președintele PNL reușește să transmită doar un mesaj al neputinței sale politice, al obscurității în care se scaldă de ani de zile. 

Ce s-a dorit a fi un atac la adresa președintelui ALDE a reprezentat doar prilejul pentru a face o comparație între ce înseamnă un lider politic și un simplu executant care își varsă frustrările, conștient fiind că nu va putea ajunge vreodată general, ci va rămâne veșnic un simplu soldățel, purtând în ranița sa, în locul bastonului de mareșal, o simplă săpăligă ruginită.

Actualul președinte al PNL-ului (prin ce eroare o fi ajuns oare?) conștientizează și el că nu o să coordoneze în viața sa vreo bătălie care să-l ducă la victorie, deoarece singura strategie de care este capabil este bazată doar pe minciună, ipocrizie și manipulare. Din această cauză, Ludovic Orban  o să sape tranșee toată viața. Asta este soarta executantului. Unul dator vândut sistemului!

The post Vicepreședinte ALDE, deputat Steluța Cătăniciu: De la Sică Mandolină la Sică Săpăligă sau involuția politică a lui Ludovic Orban appeared first on Partidul Alianța Liberalilor și Democraților.

CITESTE MAI MULT »

traduceri autorizate Iasi premium wordpress themes