Home - Ultima ora - Călin Popescu-Tăriceanu, către membrii ALDE Constanța: „Diferența între noi și ceilalți, din alte partide, este aceea că noi vom fi corecți și nu vom denigra România”

Călin Popescu-Tăriceanu, către membrii ALDE Constanța: „Diferența între noi și ceilalți, din alte partide, este aceea că noi vom fi corecți și nu vom denigra România”

Călin Popescu-Tăriceanu, către membrii ALDE Constanța: „Diferența între noi și ceilalți, din alte partide, este aceea că noi vom fi corecți și nu vom denigra România”

Președintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu a efectuat alături de secretarul general al partidului Daniel Chițoiu, vicepreședintele ALDE Andrei Gerea și prof. univ. dr. Daniel Barbu o vizită în județul Constanța în vederea pregătirii acțiunilor pentru alegerile din luna mai pentru Parlamentul European.

În cadrul vizitei, reprezentanții conducerii ALDE au participat la întâlniri cu membrii ALDE în municipiul Constanța și în orașul Hârșova. La întâlnirea din Constanța au participat peste 600 de persoane, în vreme ce la Hârșova au luat parte peste 300 de membri ALDE.

Cu prilejul vizitei conducerii centrale a partidului, organizația ALDE Constanța a anunțat că domnul Gabriel Daraban va fi candidatul ALDE pentru Primăria municipiului Constanța.

Călin Popescu-Tăriceanu le-a transmis membrilor ALDE din Constanța că a crezut întotdeauna faptul că oraș va fi printre cele mai dezvoltate, însă realitatea a fost alta: „Am amintiri numeroase și frumoase din Constanța, din copilărie, prin familia mamei mele. Primul radio local, Contact, în anii ’90, a fost la Constanța. Am crezut întotdeauna că acest oraș va fi printre cele mai dezvoltate, am sperat de-a lungul anilor că resursele pe care le aveți la nivelul turismului, activele portuare, vor fi exploatate la maxim în acest scop. Din păcate, Constanța a involuat, în aproape toate domeniile. Cred că avem o datorie față de oraș, așa cum simt eu și cum văd că simte și dl. Daraban, să muncim împreună, să facem toate eforturile în acest proiect „Renașterea Constanței”, să îl facem să devină al doilea oraș al țării, așa cum merită”.

Referitor la anunțul privind candidatura lui Gabriel Daraban, președintele ALDE a spus că își dorește ca municipiul Constanța să revină la frumoasele tradiții pe care le-a avut, iar locuitorii săi vor da posibilitatea unui liberal autentic să conducă orașul.

Gabriel Daraban a declarat că decizia de a se implica în activitatea politică la nivelul orașului Constanța a venit de la început, din momentul în care s-a înscris în ALDE: „Cunosc și simt pulsul economic al urbei. Lipsa de interes pentru cultură, educație, social, la nivelul orașului, ne pune să demonstrăm că avem posibilitățile mentale și economice, că trebuie să vină oamenii să schimbe orașul”.

Vicepreședintele ALDE Andrei Gerea, care este și candidat pentru Parlamentul European, le-a spus membrilor ALDE din Constanța că „partidul este în creștere, stăm bine în sondaje, deci trebuie să credem în noi și în ideile liberale pe care le slujim. Asta înseamnă ALDE. Pentru a avea succes trebuie mult efort și lucru în echipă”.

Călin Popescu-Tăriceanu le-a transmis membrilor ALDE din Hârșova că, pentru alegerile din luna mai, fiecare vot e important pentru ALDE. De asemenea, liderul ALDE a subliniat că în ultimii doi ani partidul și-a dublat scorul în sondaje.

„Am ținut neapărat să vin la Hârșova împreună cu Daniel Barbu și Andrei Gerea să vi-i prezint. Un motiv în plus este acela că primarul de aici este ALDE. Alegerile pentru Parlamentul European poate nu vi se par așa importante, dar din ce în ce mai multe decizii în Parlamentul European ne vizează pe noi ca cetățeni. Ne interesează să fim bine reprezentați, pentru interesele românilor.  Diferența între noi și ceilalți, din alte partide, este aceea că noi vom fi corecți și nu vom denigra România”, a afirmat Călin Popescu – Tăriceanu.

Președintele ALDE a mai susținut că votul de la alegerile europene reprezintă piatra de temelie pentru alegerile din toamnă și de anul viitor. „După o victorie, vine o altă victorie” a mai spus liderul ALDE.

De asemenea, Călin Popescu-Tăriceanu le-a spus membrilor ALDE „să nu credeți o iotă din ce spune președintele că nu sunt bani de pensii. Performanțele economice sunt îmbucurătoare. Sunt zone în țară unde șomajul este de 1 – 2 – 3 la sută. Trebuie să vedem cum ridicăm toate localitățile țării pentru ca oamenii să aibă locuri de muncă bine plătite aproape de casă”.

The post Călin Popescu-Tăriceanu, către membrii ALDE Constanța: „Diferența între noi și ceilalți, din alte partide, este aceea că noi vom fi corecți și nu vom denigra România” appeared first on Partidul Alianța Liberalilor și Democraților.

CITESTE MAI MULT »

traduceri autorizate Iasi