Home - Ultima ora - Andrei Gerea: Primarii din PNL vor pleca pentru că Orban conduce acest partid spre disoluție

Andrei Gerea: Primarii din PNL vor pleca pentru că Orban conduce acest partid spre disoluție

Andrei Gerea: Primarii din PNL vor pleca pentru că Orban conduce acest partid spre disoluție

Am înțeles că un personaj de la un post de televiziune falimentar la care a lucrat (cu zeci de milioane datorii la stat neplătite) mi-a mentionat numele. Dupa ce i-a păcălit pe acei telespectatori că este jurnalist, dar și pe liberali, pentru că fără să facă o zi muncă de partid a ajuns în fruntea listei PNL la europarlamentare încearcă deja să pregătească terenul pentru dezastrul care va urma.

Am fost acuzați că îi ademenim pe primarii PNL cu fonduri pentru proiectele lor pentru a veni la ALDE sau pentru a aduce voturi pentru ALDE. Voi răspunde pe scurt, ca să înțeleagă și el și trompeta de Orban.

Spre deosebire de acest personaj, noi chiar îi cunoaștem pe majoritatea primarilor PNL. Cu mulți dintre ei suntem și prieteni. Da! Deși suntem în partide diferite, noi nu suntem haștagiști talibani.

Nu trebuie să le promitem bani, pentru că acei bani se iau pe bază de proiecte. Este ciudat că deși acest personaj a intrat în politică, oficial, abia acum, în loc să aducă un aer proaspăt, este ca o cutie de conservă din care a ieșit un damf de prin perioada Elenei Udrea și a lui Boc. Primarii din țara asta sunt în stare să vină cu proiecte pentru a lua bani. Toate cifrele arată că absorbția de fonduri guvernamentale și europene este cea mai mare în rândul autorităților locale și județene.

Dacă acest personaj crede că primarii PNL se lasă înduplecați doar de niște promisiuni de bani, este clar că știe politică aproape la fel de mut cât trompeta stricată Orban. În plus, acest personaj manipulează opinia publică invocând faptul că primarii PNL sunt ademeniți cu bani de liderii ALDE, în condițiile în care fondurile alocate primăriilor se fac prin Ministerul Finanțelor Publice și Ministerul Dezvoltării Regionale, ministere care nu au nicio legătură cu ALDE.

Primarii din PNL vor pleca pentru că Orban conduce acest partid spre disoluție. Primarii vor pleca din PNL pentru că nu mai sunt ascultați și pentru că nu mai sunt reprezentanți de acest partid din cauza lui Orban și a camarilei sale. Primarii vor pleca din PNL pentru că un personaj care nu a muncit o zi în acest partid s-a cocoțat primul pe listă. Iar liberalii autentici, atâția câți mai sunt, au fost aruncați la capitolul și alții.

În final, și cel mai important, primarii vor pleca din PNL la ALDE pentru că ALDE este singurul partid liberal autentic rămas în România. Am susținut permanent investițiile în infrastructură, în dezvoltare, în resursa umană. Primarii PNL vor veni la ALDE pentru că președintele Călin Popescu Tăriceanu a apărat consecvent drepturile și libertățile cetățenilor, pentru ca românii să trăiască cu demnitate în Europa, în timp ce Orban, Iohannis și ai lui sunt tributari și apărători ai sistemului opresiv, abuziv și, după cum o demonstrează și Augustin Lazăr, cu reminiscențe torționare comuniste.

The post Andrei Gerea: Primarii din PNL vor pleca pentru că Orban conduce acest partid spre disoluție appeared first on Partidul Alianța Liberalilor și Democraților.

CITESTE MAI MULT »

traduceri autorizate Iasi premium wordpress themes