Home - Ultima ora - Călin Popescu-Tăriceanu: Alegerile pentru Parlamentul European sunt importante pentru toți membrii ALDE, deoarece sunt o repetiție finală pentru alegerile ce vor urma în România

Călin Popescu-Tăriceanu: Alegerile pentru Parlamentul European sunt importante pentru toți membrii ALDE, deoarece sunt o repetiție finală pentru alegerile ce vor urma în România

Călin Popescu-Tăriceanu: Alegerile pentru Parlamentul European sunt importante pentru toți membrii ALDE, deoarece sunt o repetiție finală pentru alegerile ce vor urma în România

Președintele ALDE, Călin Popescu – Tăriceanu, împreună cu secretarul general al ALDE, Daniel Chițoiu, și vicepreședintele ALDE Andrei Gerea, candidat la alegerile pentru Parlamentul European au vizitat, vineri, 12 aprilie, mai multe obiective din județul Dâmbovița.

Liderii ALDE au prezentat, împreună cu presedintele filialei ALDE Dâmbovița, Ionel Petre, lista candidaților pentru Parlamentul European în cadrul unei întâlniri la care au participat membrii și simpatizanții ALDE.

Președintele ALDE a subliniat că ALDE își dorește să aibă la Bruxelles oameni care să reprezinte România cu profesionalism, curaj și demnitate. Potrivit liderului ALDE, lista pentru alegerile din luna mai cuprinde oameni cu experiență politică, actuali europarlamentari sau parlamentari, foști miniștri.

Călin Popescu-Tăriceanu a adăugat că alegerile pentru Parlamentul European sunt importante pentru toți membrii ALDE, deoarece sunt o repetiție finală pentru alegerile ce vor urma în România.

Secretarul general al ALDE, Daniel Chițoiu, a precizat că județul Dâmbovița este printre județele care și-au îndeplinit obiectivele până acum, la strângerea de semnături, iar la alegeri își dorește ca ALDE în Dâmbovița să obțină un procent bun.

În cadrul vizitei din județul Dâmbovița, reprezentanții ALDE au vizitat 2 societăți din Târgoviște, fabrica VASCONY specializată în prelucrarea masei lemnoase și fabrica RONDO specializată în producția de ambalaje de carton, ambele cu cifre de afaceri în creștere.

De asemenea, liderii ALDE au vizitat Centrul Tehnic Renault de la Titu, un obiectiv economic important pentru județul Dâmbovița, dar și pentru România.

The post Călin Popescu-Tăriceanu: Alegerile pentru Parlamentul European sunt importante pentru toți membrii ALDE, deoarece sunt o repetiție finală pentru alegerile ce vor urma în România appeared first on Partidul Alianța Liberalilor și Democraților.

CITESTE MAI MULT »

traduceri autorizate Iasi premium wordpress themes