Home - Ultima ora - Călin Popescu-Tăriceanu la Botoșani: Rezultatul alegerilor pentru Parlamentul European va așterne bine fundația pentru alegerile de anul viitor

Călin Popescu-Tăriceanu la Botoșani: Rezultatul alegerilor pentru Parlamentul European va așterne bine fundația pentru alegerile de anul viitor

Călin Popescu-Tăriceanu la Botoșani: Rezultatul alegerilor pentru Parlamentul European va așterne bine fundația pentru alegerile de anul viitor

Președintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu a efectuat sâmbătă o vizită la Botoșani împreună cu secretarul general Daniel Chițoiu și candidatul din regiunea Moldovei pentru alegerile europene, Varujan Vosganian și ministrul pentru relația cu Parlamentul, Viorel Ilie. Călin Popescu-Tăriceanu și liderii ALDE au fost așteptați pe Pietonalul Unirii din Botoșani de aproximativ 500 de susținători.

Președintele ALDE a ținut să aprecieze „la justa valoare transformarea organizației de Botoșani pe care atunci când a preluat-o Liliana Mincă era firavă și astăzi atâta lume este în sală”.

Liderul ALDE le-a spus celor prezenți că alegerile pentru Parlamentul European „reprezintă un moment important și în evoluția României și este un eveniment extrem de important care se va reflecta în viața noastră de zi cu zi peste ceva timp. Și, sigur, rezultatul alegerilor și performanța pe care o veți face, va așterne bine fundația pentru alegerile de anul viitor. Dacă vreți ca la anul să aveți câți mai mulți reprezentanți în structurile de putere locală, la nivelul Consiliului Județean, la primării, atunci haideți să arătăm în această competiție care urmează peste opt zile că suntem într-adevăr o forță”.

Secretarul general Daniel Chițoiu le-a spus membrilor și simpatizanților ALDE din Botoșani că „ne-a mai rămas o saptămână de campanie electorală. Vă îndemn ca în această săptămână să mergeți să spuneți oamenilor de ce trebuie să voteze ALDE. ALDE este singurul partid liberal de pe scena politică românească”.

Varujan Vosganian le-a spus celor prezenți că este mândru că pe această listă „conduc numele candidaților care reprezintă județele Moldovei”. Deputatul ALDE de Iași a spus că „obiectivul meu este să bat la scor ALDE. Vreau să bat la scor ALDE de la parlamentarele din 2016. Vreau să obținem de cel puțin două ori mai mult decât am obținut în 2016. Și cred că acest lucru este posibil, pentru că îmi aduc aminte că în 2016, la Iași, aveam o notorietate foarte bună, prin Tăriceanu și cu mine, dar oamenii nu știau că noi suntem în ALDE”.

La finalul evenimentului, Călin Popescu-Tăriceanu a acordat un premiu pentru întreaga activitate lui Mihai Fediuc, coordonatorul Ansamblului Folcloric Balada, venit la fața locului cu tot cu formație.

The post Călin Popescu-Tăriceanu la Botoșani: Rezultatul alegerilor pentru Parlamentul European va așterne bine fundația pentru alegerile de anul viitor appeared first on Partidul Alianța Liberalilor și Democraților.

CITESTE MAI MULT »

traduceri autorizate Iasi premium wordpress themes