Home - Ultima ora - Deputat Marian Cucșa, vicepreședinte ALDE: Ce ar fi putut PNL și ceilalți din opoziție să le ofere românilor în afară de răfuieli infinite și scandaluri pe bandă?

Deputat Marian Cucșa, vicepreședinte ALDE: Ce ar fi putut PNL și ceilalți din opoziție să le ofere românilor în afară de răfuieli infinite și scandaluri pe bandă?

Deputat Marian Cucșa, vicepreședinte ALDE: Ce ar fi putut PNL și ceilalți din opoziție să le ofere românilor în afară de răfuieli infinite și scandaluri pe bandă?

Moţiunea de cenzură a fost, după părerea mea, ceea ce numim mult zgomot pentru nimic. Entuziasmul provocat de rezultatul la alegerile din 26 mai a făcut opoziția să umfle un balon care se numește moțiunea de cenzură. Probabil, mințile luminate din opoziție se gândeau că guvernul gata, cade, imediat după alegeri. Considerau că guvernarea li se cuvine, iar căderea guvernului e un lucru iminent.

Celor din opoziție, precum Ludovic Orban, a cărui singură experiență este cea de cântăcios, sau Rareș Bogdan, un băgător în seamă și cu prieteni sus-puși, le e foarte ușor să vorbească, să dea din gură și să spună tot felul de elucubrații despre guvernare. Când nu pricepi ce spui, cea mai bună variantă este să ții de ideile tale, puține și mărunte, până la capăt. 

Așa a fost și cu moțiunea de cenzură, iar rezultatul era iminent. Când nu ai un program, o echipă guvernamentală, câteva idei conturate, cum să te aștepți să creezi în jurul tău o majoritate? Care e alternativa pe care o propui? Aveți ce să puneți în loc? Astea sunt întrebările la care tripleta BOC – Barna, Orban, Cioloș – nu au reușit să răspundă. 

Cum le-ar fi stat românilor cu un guvern-mozaic condus de un politician șomer, de un asistat social al PNL-ului? Ce ar fi putut PNL și ceilalți din opoziție să le ofere românilor în afară de răfuieli infinite și scandaluri pe bandă? S-a văzut în ultima lună: o bătaie continuă pentru funcții, pentru putere, o luptă de care pe care. 

S-a văzut în această perioadă cum sunt cu adevărat cei din opoziție. O serie de profitori, de manipulatori și de oportuniști, care au încercat să folosească votul românilor pentru a ajunge la putere, încă o dată în mod forțat cu ajutorul prietenilor cu ochi albaștri de prin pădurile din jurul Capitalei. 

Un sfat prietenesc liderilor din opoziție: aveți grijă la prietenii de moment, la cei cu epoleți care se ascund în păduri. Ați putea ca din partener de vânătoare să deveniți un vânat când nu mai sunteți de folos.

The post Deputat Marian Cucșa, vicepreședinte ALDE: Ce ar fi putut PNL și ceilalți din opoziție să le ofere românilor în afară de răfuieli infinite și scandaluri pe bandă? appeared first on Partidul Alianța Liberalilor și Democraților.

CITESTE MAI MULT »

traduceri autorizate Iasi premium wordpress themes