Home - Ultima ora - Călin Popescu-Tăriceanu, întrebat dacă Dăncilă se poate baza pe voturile ALDE la o eventuală restructurare: Sub nicio formă!

Călin Popescu-Tăriceanu, întrebat dacă Dăncilă se poate baza pe voturile ALDE la o eventuală restructurare: Sub nicio formă!

Călin Popescu-Tăriceanu, întrebat dacă Dăncilă se poate baza pe voturile ALDE la o eventuală restructurare: Sub nicio formă!

Președintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat miercuri că Viorica Dăncilă nu se poate baza pe voturile ALDE la o eventuală restructurare având în vedere acțiunile ostile ale liderului PSD.

Sub nicio formă. În condițiile acestea, după ce face dna Dăncilă, face o gafă de proporții. Cum își imaginează că după aceste acțiuni agresive, ostile se mai poate gândi să obțină voturile ALDE”, a arătat Tăriceanu.

Liderul ALDE a menționat că acțiunile ostile ale premierului Dăncilă au suspendat orice punte de comunicare.

Ideea dialogului am subliniat-o dnei Dăncilă când ne-am despărțit. Am spus dnei Dăncilă că s-ar putea să luăm decizia să mergem fiecare pe drumul nostru, dar putem să dialogăm în continuare. S-ar putea ca dvs să aveți nevoie de ALDE în Parlament, s-ar putea ca ALDE să aibă nevoie de PSD pentru că avem și noi niște proiecte unde avem nevoie de un număr de voturi. Da sigur că da, putem să colaborăm a spus dna Dăncilă. Ce a urmat ați văzut: un război pe față împotriva ALDE, prin încercarea de destructurare, prin încercarea de a lua oameni, de a-i pune președinți de Senat, miniștri. În condițiile acestea cum să facem și dialog”, a subliniat Tăriceanu.

Președintele ALDE a mai spus că „preocuparea colegilor mei este de a ne continua drumul și existența și nu de a asigura cu orice preț, mă refer la dispariția partidului, supraviețuirea dlui Meleșcanu sau Dăncilă la guvernare”.

The post Călin Popescu-Tăriceanu, întrebat dacă Dăncilă se poate baza pe voturile ALDE la o eventuală restructurare: Sub nicio formă! appeared first on ALDE.

CITESTE MAI MULT »

traduceri autorizate Iasi premium wordpress themes