Home - Ultima ora - Norica Nicolai: Când se mai ocupă ai noștri candidați și de problemele românului de rând?

Norica Nicolai: Când se mai ocupă ai noștri candidați și de problemele românului de rând?

Norica Nicolai: Când se mai ocupă ai noștri candidați și de problemele românului de rând?

Vești bune: campania noastră în mijlocul oamenilor dă semne că funcționează, și încă din ce în ce mai bine. Nu spun mai mult.

Mircea bate țara cu pasul, se vede cu oamenii prin sate și comune, departe de lumina reflectoarelor, le vorbește și le ascultă păsurile, așa cum e firesc pentru orice viitor președinte care vrea să știe ce are de făcut odată ajuns în funcție.

România reală începe la câteva zeci de kilometri de București și nu e de găsit mereu pe Facebook și Twitter, ori în rapoartele consultanților.

Răstimp, constatăm că marii aspiranți la fotoliul prezidențial își fac campanie, în bloc, prin Statele Unite, auzind, probabil, că sunt multe probleme de rezolvat prin New Jersey și Manhattan. Nimic nou, și la alegerile europarlamentare am avut o armată de candidați care făceau campanie pe la Milano, Roma, Madrid și în alte metropole excelente pentru plimbare și shopping.

Și aflu, acum, că, din SUA, dl.Barna pleacă direct într-un turneu electoral prin Germania, Spania, Italia ori Marea Britanie. Aproape te întrebi: preocupați atât de mult de problemele din afara hotarelor, când se mai ocupă ai noștri candidați și de cele ale românului de rând, din interiorul lor?

Articolul Norica Nicolai: Când se mai ocupă ai noștri candidați și de problemele românului de rând? apare prima dată în ALDE.

CITESTE MAI MULT »

traduceri autorizate Iasi premium wordpress themes