Home - Ultima ora - Varujan Vosganian: Astăzi avem încă un exemplu al lipsei de determinare și competență a Guvernului

Varujan Vosganian: Astăzi avem încă un exemplu al lipsei de determinare și competență a Guvernului

Varujan Vosganian: Astăzi avem încă un exemplu al lipsei de determinare și competență a Guvernului

„Exact acum un an, într-o scrisoare deschisă, îi spuneam doamnei Dăncilă că „unitatea de măsură a eficienţei guvernării a devenit kilometrul de autostradă”. Am depus, în ultimii doi ani, eforturi considerabile pentru demararea Programul de dezvoltare a infrastructurii Moldovei. Din păcate, Guvernul nu m-a însoțit în acest demers. Iar astăzi avem încă un exemplu al lipsei de determinare și competență a Guvernului în ce privește marile proiecte de investiții ale Moldovei: Compania de autostrăzi (CNDAIR) a decis, cu numai o zi înainte de încheierea termenului de depunere a ofertelor, suspendarea licitației pentru tronsonul Iași – Ungheni al autostrăzii menite să lege Moldova de Ardeal.

Cred că avem nevoie de explicații în legătură cu acțiunea Companiei de autostrăzi (CNDAIR). Nu de alta, dar s-ar putea să ni se furnizeze, dacă mai era nevoie, un motiv în plus să votăm moțiunea de cenzură”, a scris purtătorul de cuvânt al ALDE pe contul său de Facebook.

Potrivit presei ieșene, desi miercuri, 25.09.2019, era termenul final pentru depunerea ofertelor pentru licitația pentru autostrada A8 sectorul Iași – Ungheni, pe 26.09.2019, conform datelor oficiale publice aflăm ca unul dintre cele mai asteptate tronsoane ale autostrazii A8, respectiv centura de nord a municipiului Iasi (inclusiv podul rutier peste Prut) a fost SUSPENDAT!

 

Articolul Varujan Vosganian: Astăzi avem încă un exemplu al lipsei de determinare și competență a Guvernului apare prima dată în ALDE.

CITESTE MAI MULT »

traduceri autorizate Iasi premium wordpress themes