Home - Ultima ora - ALDE Sibiu se consolidează pe plan local!

ALDE Sibiu se consolidează pe plan local!

ALDE Sibiu se consolidează pe plan local!

Președintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu a participat azi la Sibiu la o întâlnire cu reprezentanții filialei județene. Liderul ALDE, împreună cu secretarul general al ALDE Daniel Chițoiu, secretarii generali adjuncți, Bogdan Trifan și Tudor Tim Ionescu, președintele TLDE Claudiu Catana, au discutat cu președintele ALDE Sibiu Ovidiu Tocaciu și aleșii locali ai ALDE despre funcționarea și organizarea filialei, precum și despre pregătirile pentru campania prezidențială.

În cadrul întâlnirii pe care Călin Popescu-Tăriceanu a avut-o cu membrii filialei ALDE Sibiu, au fost prezentați doi noi membri ai filialei. Aceștia sunt fostul prefect al județului Sibiu Adela Muntean și fostul subprefect Horațiu Marin.

În prezența a peste 60 de membri ai ALDE Sibiu, printre care aleși locali și membri în conducerea biroului județean teritorial, președintele ALDE Sibiu Ovidiu Tocaciu a spus că prin venirea celor doi noi membri în ALDE, filiala județeană se consolidează, atât în plan politic, cât și organizațional, creându-se premisele extinderii filialei din Sibiu, atât numeric, cât și calitativ.

Articolul ALDE Sibiu se consolidează pe plan local! apare prima dată în ALDE.

CITESTE MAI MULT »

traduceri autorizate Iasi premium wordpress themes